Om Lene Greve

Jeg er  akupunktør inden for TCM (Traditionel Kinesisk Medicin) og CCM (Klassisk Kinesisk Medicin). Uddannet fra Akupunktur Akademiet med en af de mest omfangsrige grunduddannelser i Danmark.

Jeg er RAB godkendt og medlem af PA (Praktiserende Akupunktører). Dette sikrer dig et højt fagligt niveau og nogle sundhedsforsikringer dækker derfor akupunktur behandlinger hos mig. Desuden kræver Praktiserende Akupunktører, at jeg til stadighed dygtiggør mig, hvilket jeg da også gør meget i, mest for fortsat at kunne hjælpe dig bedst muligt.

Med akupunkturen har jeg især stor succes med smertelindring af enhver slags, samt behandling mod stress, depression, barnløshed.

Ansigtslæsning
Bruger jeg bla. til at stille den helt rigtige diagnose, hvis du kommer til akupunktur behandling, men du kan også få en hel konsultation, hvor jeg udelukkende fortæller lidt af det jeg ser i dit ansigt. Jeg har været under to masters i udlandet, og har i flere år undervist i lige netop ansigtslæsning – en skøn måde at se, hvem du virkeligt taler med ansigt til ansigt.

 
Lene Greve

Naturligt smuk uden kemi eller fillers:
Jeg har desuden videreuddannet mig indenfor kosmetologiske akupunkturbehandlinger og når jeg kombinerer det med ansigtslæsning finder jeg som regel ind til årsagen for de features, der ønskes ændret.

Jeg er lægeeksamineret massør og blander gerne massage og akupunktur, hvis det er det mest optimale for dig.

Healingen begyndte at tage form tidligt i mit liv, hvor jeg som barnepige brugte evnen til at få børnene til at falde til ro. Senere inden for det alternative som Reiki healer og intuitiv healer. Nu kan det så suppleres yderligere med min anden viden fra det alternative, ikke mindst  akupunkturen .

Jeg har også en uddannelse som  clairvoyant rådgiver. Talentet har jeg altid haft, og nu da det er blevet yderligere skærpet, er intuitionen og evnerne noget jeg bruger dagligt.

Læs mere her på min hjemmeside, og kontakt mig gerne, hvis jeg kan hjælpe dig eller du har spørgsmål.

 

 

Aktuelt

Jeg har god erfaring med behandling af Corona eftervirkninger med akupunktur og cupping. Se mere her

Her kan du lære lidt mere om at styrke dit eget immunforsvar gennem 5 lette tiltag Se det her

Events, kursus og foredrag. Se Lenes Events

Lene